Benviguts a Lluïsos d'Horta

Creu de Sant Jordi 2016

Llistat d'obres de teatre als Lluïsos d'Horta des de l'any 1866

AnyObrapdf+AutorDireccióImatges 
2021 Adolescents sota control Pdf
X

Garà, Sònia Garà, Sònia
2021 Beetlejuice Pdf
X

Fuertes, Mireia; Vergés, Dani Fuertes, Mireia; Vergés, Dani
2020 Dimonis i Pastorets (confinats) 2020 Pdf
X

Solé Serra, Núria; Solé Serra, Lluís Solé Serra, Núria
2020 Funeral de mort Pdf Sinopsi
X

«Un funeral de mort»

Una família anglesa prepara el funeral del patriarca.

La tensió creix a mesura que surten a la llum els drapets bruts i les rancúnies entre els fills. L'aparició d'un desconegut que afirma que el difunt amagava un secret ben fosc contribueix a empitjorar la situació i la família ha de prendre mesures dràstiques per evitar que el funeral es converteixi en un desastre.

Craig, Dean Royuela, Josep
2020 Ocho Mujeres Pdf Sinopsi
X

«Ocho mujeres»

En 1950, en una mansión a las afueras de una ciudad, ocho mujeres se preparan para celebrar la fiesta de Navidad. Sin embargo, Marcel, el dueño, es asesinado de una cuchillada en la espalda. Las ocho mujeres presentes son sospechosas. A lo largo de la función se desvela que todas y cada una de ellas tenían motivo para ser la asesina. Finalmente, se descubre que todo había sido un montaje preparado entre Marcel y su hija pequeña para gastar una broma al resto de la familia. Al final de la función, sin embargo, se escucha de repente un disparo. Marcel, aterrorizado al escuchar lo que las mujeres que lo rodean piensan realmente de él, decide poner fin a su vida.

Thomas, Robert Iñigo, Ilida
2020 Ruïna, la Pdf Sinopsi
X

«La ruïna»

«La Ruïna» és el dia en què ens vam quedar sense res. És la Sílvia que confia en l'èxit del seu nou projecte artístic. És en Toni que depèn d'una feina de merda per pagar una vida conjunta amb la Sílvia. És la Laura que beu whisky per portar la contrària al seu marit. És l'Abel que ha invertit en una constructora. Si el sector immobiliari s'enfonsa, si el marit abandona, si el treball s'acaba o el projecte es frustra, aquesta serà la seva ruïna i també la nostra. Ha passat. És avui.

És La Ruïna.

«La Ruïna» és una comèdia protagonitzada per personatges que afronten un daltabaix econòmic de maneres molt diferents. El contrast entre les seves preocupacions, entre les seves reaccions i els seus sentiments construeixen una història tan simple com fantàstica. Tot un seguit de successos realment inesperats els portaran a extrems emocionals, des del riure fins al plor, que els obligarà a descobrir-se i a despullar-se interiorment. Potser només quan ens passen coses extraordinàries, som capaços de donar un nou pas per entendre'ns més a nosaltres mateixos.

Casanovas, Jordi Sota Escenari
2019 (Re)Ventafocs, la Pdf Sinopsi
X

«La (Re)Ventafocs»

En un regne molt i molt llunyà..., bé tampoc tant llunyà perquè passa a Horta, hi vivia una nena molt feliç i riallera anomenada Ventafocs. Però com tota història Disney, ja sabem que els pares de la protagonista tindran un tràgic final. Primer va morir la mare, el pare es va tornar a casar, però va morir en un accident. La Ventafocs es va veure obligada a viure amb la seva madrastra i unes germanastres que li feien la vida impossible. Semblava que tots els somnis i il·lusions de la noia s’anaven en orris, però tot va canviar quan una nit d’estiu va rebre la visita d’unes fades d’allò més “especials”.

Solé Serra, Lluís Solé Font, Marta
2019 30 milions Pdf Sinopsi
X

«30 Milions»

La Megan és una jove òrfena que inesperadament rep una milionària herència: 300 milions d'euros! Però per fer-la efectiva, abans haurà de gastar-se 30 milions en 30 dies sense comprar res, ni malbaratar els diners, ni pot dir-li a ningú les secretes condicions del testament de la tia Àgatha. Ha d'aconseguir arribar a final de mes tan pobre com el primer dia. Sembla fàcil, no? Total, és un milió d'euros al dia...

Què faríeu vosaltres?

Termes, Isa Termes, Isa; Vergés, Dani
2019 Anem a la platja Pdf Sinopsi
X

«Anem a la platja!»

L’últim dia que estan juntes, la Brady i la Mack decideixen fer surf enmig d’una tempesta. De sobte, es troben a una altra platja que els hi és familiar. Han aparegut enmig de la seva pel·lícula preferida! Però, com podran tornar a casa seva?

Solé, Marta
2019 Carnaval Pdf Sinopsi
X

«Carnaval»

Després de l'èxit internacional d'«El mètode Grönholm», Jordi Galceran recupera amb aquest thriller policíac el suspens pur en el teatre.

En una comissaria de policia quatre agents intenten resoldre la desaparició d'una criatura. No hi ha pistes, ni mòbil ni tampoc no es demana rescat. Cap explicació lògica: només la presència del mal, un mal desconegut i sàdic, que sacseja la vida de tots els personatges.

Galceran, Jordi Sota Esscenari
2019 Centre, el Pdf Sinopsi
X

«El Centre»

Un procés de creació dirigit per Clara Solé, que neix a partir d’improvisacions i exercicis que donen forma a un espectacle que tracta un tema de rabiosa actualitat, l'addicció a les noves tecnologies. En un món en que la societat esta interconnectada i la informació és a l’abast de la majoria, veiem com creix una tendència a l'individualisme i l’aïllament.

Cinc persones seran portades al Centre per curar-se d’aquestes noves malalties del segle XXI.

Solé Font, Clara Solé Font, Clara
2019 Embolica que fa Fawlty Pdf Sinopsi
X

«Embolica que fa Fawilty»

Embolica que Fawlty és una adaptació per a teatre infantil d’un dels capítols de la coneguda comèdia anglesa Fawlty Towers, produïda per la BBC a finals dels anys 70.

L'acció es desenvolupa en un hotel de la costa anglesa en el qual hi tenen lloc un munt de situacions còmiques característiques de l’humor anglès, entre els propietaris, el servei i els hostes.

En la versió que us presentem l’arribada d’una clienta garrepa i mig sorda, els diners guanyats en una aposta de cavalls i la tensió provocada per la visita d’un inspector d’hotels originen un munt de situacions divertides i entrellaçades on el malavingut matrimoni Fawlty propietari de l’hotel (Basil i Sybil) juntament amb el germà d’ell encarregat de la direcció (Neil), així com els diferents empleats que hi treballen, intenten mantenir les formes d’una aparent normalitat en un hotel ple de crisis, caos i personatges estrafolaris

Fontanals, Sergi; Canales, Laura Fontanals, Sergi; Canales, Laura
2019 Familia Addams, la (El musical català) Pdf Sinopsi
X

«La Familia Addams»

Basada en una sèrie de televisió nord-americana estrenada l’any 1964, l’Auca ens presenta la seva adaptació musical que ha tingut un èxit reconegut arreu del mon.

Una família tenebrosa i quasi be immortal, on els seus protagonistes estan profundament enamorats, veu com els seus fills van creixent. La cosa esclata quan la seva filla Mercredi, ja una adolescent, s’enamora d’un jove d’una família per a ells “diferent”.

L’enrenou format al convidar la filla als pares del seu promès a sopar a casa seva, fa que es congregui la família al complert (ancestres inclosos) convertint-se en una boja nit on es revelen els mes íntims secrets de cadascun d’ells, tot havent de prendre la terrible decisió d’enfrontar-se al canvi que han esta evitant durant generacions.

Tot plegat, ben amanit amb una bona dosi de bon humor, i millor música, fa que tingueu la rialla assegurada. Poseu-vos còmodes… I a gaudir!

Brickman, Marshall; Elice, Rick; Lippa, Andrew Iñigo, Ilida
2019 Mary Poppins (El musical català) Pdf Sinopsi
X

«Mary Poppins (El musical)»

Relata una història de fantasia d’una família a la ciutat de Londres, de principis del segle passat formada per un matrimoni amb una filla i un fill. El pare (George Banks) és un home seriós, educat segons la norma de l’època i banquer de professió absorbit per la feina; mentre que la mare (Winnifred Banks) assumeix resignada un rol més secundari i sumís segons les convencions del moment i viu frustrada pel seu marit que li reprimeix els anhels.

Els fills (Jane i Michael Banks), mancats d’afecte i atenció per part dels seus pares, ho exterioritzen constantment fent entremaliadures que els pares pretenen resoldre trobant una mainadera capaç de redreçar-los, però cap ho aconsegueix i totes acaben fugint.

Després d’uns quants intents fallits es presenta misteriosament a la casa una mainadera molt especial i enigmàtica (Mary Poppins) com a resposta a l’anunci que els propis nens han escrit en una carta i que el seu pare llença després d’escoltar les peticions dels seus fills.

Mitjançant jocs de màgia, passejades fantàstiques i cançons enganxoses; sempre acompanyada d’en Bert, el misteriós escura-xemeneies, Mary Poppins es guanya la confiança i l’estima dels dos nens fent-los caminar per una fina línia entre la realitat i la fantasia, guiant el rumb de la família amb l’objectiu de recuperar l’amor i l’harmonia entre tots els seus integrants.

Sherman, Richard M; Sherman, Robert B Fontanals, Sergi
2019 Mort per assassinat Pdf Sinopsi
X

«Mort per assassinat»

L'excèntrica milionària Lionor Twain ha convidat als més prestigiosos detectius de tots els temps a passar un cap de setmana a la seva misteriosa mansió. Durant el sopar, els adverteix que hi haurà un assassinat a mitja nit. Qui d'ells serà la víctima? Qui serà l'assassí?

Aquesta obra és una adaptació al català del film Un cadáver a los postres, de Robert Moore de l'any 1976.

Simon, Neil Termes, Isa
2019 Orinal, l' Pdf Sinopsi
X

«L'orinal»

La família Papadakis té un fill força entremaliat que embolicarà molt la troca i farà anar de corcoll als seus pares i als científics.

Obra de conceptes molt profunds que es troben en la base del pensament humà: “ser o no ser, aquesta és la qüestió”...

Asín Ollé, Júlia Asín Ollé, Júlia
2019 Pastorets dels Llüisos, els Pdf
X

Coma. Lel; Solé, Núria
2019 Quin disbarat d'assassinat Pdf Sinopsi
X

«Quin disbarat d'assassinat»

Un gran misteri envolta aquesta petita comèdia, un nou cas que podrà resoldre la Sra. Fletxa. Aquesta petita obra representada per grans actors, ens explica una història sobre una desaparició sobtada, una mort inesperda, tot esta ple de misteri però... no sempre tot es el que sembla, la sorpresa esta servida. Esperem que us agradi molt.

Casanovas, Paula Casanovas, Paula
2019 Spring Awakening Pdf Sinopsi
X

«Spring awakening»

Un grup d’adolescents a l’Alemanya del 1982 i la manera en que es troben amb el seu despertar sexual en una societat altament repressiva. Wendla explora els misteris del seu cos i només havent comengat l’obra es qüestiona d’on venen els bebés...

Alhora, en Melchior, interromp una classe de llatí per defensar al seu amic Moritz, qui está tant desconcentrat amb la seva pubertat que no pot concentrar-se en res. En un mar d’esperances i frustracions, hauran de tragar el seu destí en un món on són incompresosos.

Spring Awakening ha sigut un repte gegant. No només per la sensibilitat de la historia i els temes que parla, també per la dificultat de les seves cangons i els estats emocionáis que transiten les escenes. El que veureu és una adaptació del musical original, els personatges protagonistes no tenen tant de pes musical i el cor está molt més present.

Òrrit, Mireia
2018 Aladin Pdf Sinopsi
X

«Aladdi»

Ens trobem en el paisatge exòtic del mític regne àrab d’Agrabah. Aladdi és un noi que, tot i viure al carrer, somia en casar-se amb la filla de la Sultana, la princesa Jasmine. El destí intervé quan la visir de la Sultana, Jafar, utilitza a Aladdi perquè l’ajudi a recuper la llàntia màgica de les profunditats de la Cova de les Meravelles. El noi troba la llàntia, on hi viu un geni que concedeix tres desitjos a qui l’alliberi. Aladdi, amb l’ajuda del geni, es fa passar per un príncep, tot i això, només aconsegueix impressionar a la princesa per la seva forma de ser. Amb l’ajuda dels seus amics, Aladdi intenta salvar el regne del complot de Jafar

Solé Font, Marta
        
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
 Total d'obres representades: 1181 - Total de Pdf's: 869