Benviguts a Lluïsos d'Horta

Creu de Sant Jordi 2016

Llistat d'obres de teatre als Lluïsos d'Horta des de l'any 1866

AnyObrapdf+AutorDireccióImatges 
2019 (Re)Ventafocs, la Pdf Sinopsi
X

«La (Re)Ventafocs»

En un regne molt i molt llunyà..., bé tampoc tant llunyà perquè passa a Horta, hi vivia una nena molt feliç i riallera anomenada Ventafocs. Però com tota història Disney, ja sabem que els pares de la protagonista tindran un tràgic final. Primer va morir la mare, el pare es va tornar a casar, però va morir en un accident. La Ventafocs es va veure obligada a viure amb la seva madrastra i unes germanastres que li feien la vida impossible. Semblava que tots els somnis i il·lusions de la noia s’anaven en orris, però tot va canviar quan una nit d’estiu va rebre la visita d’unes fades d’allò més “especials”.

Solé Serra, Lluís Solé Font, Marta
2019 30 milions Pdf Sinopsi
X

«30 Milions»

La Megan és una jove òrfena que inesperadament rep una milionària herència: 300 milions d'euros! Però per fer-la efectiva, abans haurà de gastar-se 30 milions en 30 dies sense comprar res, ni malbaratar els diners, ni pot dir-li a ningú les secretes condicions del testament de la tia Àgatha. Ha d'aconseguir arribar a final de mes tan pobre com el primer dia. Sembla fàcil, no? Total, és un milió d'euros al dia...

Què faríeu vosaltres?

Termes, Isa Termes, Isa; Vergés, Dani
2019 Anem a la platja Pdf Sinopsi
X

«Anem a la platja»

L’últim dia que estan juntes, la Brady i la Mack decideixen fer surf enmig d’una tempesta. De sobte, es troben a una altra platja que els hi és familiar. Han aparegut enmig de la seva pel·lícula preferida! Però, com podran tornar a casa seva?

Solé, Marta
2019 Carnaval Pdf Sinopsi
X

«Carnaval»

Després de l'èxit internacional d'«El mètode Grönholm», Jordi Galceran recupera amb aquest thriller policíac el suspens pur en el teatre.

En una comissaria de policia quatre agents intenten resoldre la desaparició d'una criatura. No hi ha pistes, ni mòbil ni tampoc no es demana rescat. Cap explicació lògica: només la presència del mal, un mal desconegut i sàdic, que sacseja la vida de tots els personatges.

Galceran, Jordi Sota Esscenari
2019 Centre, el Sinopsi
X

«El Centre»

Un procés de creació dirigit per Clara Solé, que neix a partir d’improvisacions i exercicis que donen forma a un espectacle que tracta un tema de rabiosa actualitat, l'addicció a les noves tecnologies. En un món en que la societat esta interconnectada i la informació és a l’abast de la majoria, veiem com creix una tendència a l'individualisme i l’aïllament.

Cinc persones seran portades al Centre per curar-se d’aquestes noves malalties del segle XXI.

Solé, Clara
2019 Embolica que fa Fawlty Pdf Sinopsi
X

«Embolica que fa Fawilty»

Embolica que Fawlty és una adaptació per a teatre infantil d’un dels capítols de la coneguda comèdia anglesa Fawlty Towers, produïda per la BBC a finals dels anys 70.

L'acció es desenvolupa en un hotel de la costa anglesa en el qual hi tenen lloc un munt de situacions còmiques característiques de l’humor anglès, entre els propietaris, el servei i els hostes.

En la versió que us presentem l’arribada d’una clienta garrepa i mig sorda, els diners guanyats en una aposta de cavalls i la tensió provocada per la visita d’un inspector d’hotels originen un munt de situacions divertides i entrellaçades on el malavingut matrimoni Fawlty propietari de l’hotel (Basil i Sybil) juntament amb el germà d’ell encarregat de la direcció (Neil), així com els diferents empleats que hi treballen, intenten mantenir les formes d’una aparent normalitat en un hotel ple de crisis, caos i personatges estrafolaris

Fontanals, Sergi; Canales, Laura Fontanals, Sergi; Canales, Laura
2019 Familia Addams, la (El musical català) Pdf Sinopsi
X

«La Familia Addams»

Basada en una sèrie de televisió nord-americana estrenada l’any 1964, l’Auca ens presenta la seva adaptació musical que ha tingut un èxit reconegut arreu del mon.

Una família tenebrosa i quasi be immortal, on els seus protagonistes estan profundament enamorats, veu com els seus fills van creixent. La cosa esclata quan la seva filla Mercredi, ja una adolescent, s’enamora d’un jove d’una família per a ells “diferent”.

L’enrenou format al convidar la filla als pares del seu promès a sopar a casa seva, fa que es congregui la família al complert (ancestres inclosos) convertint-se en una boja nit on es revelen els mes íntims secrets de cadascun d’ells, tot havent de prendre la terrible decisió d’enfrontar-se al canvi que han esta evitant durant generacions.

Tot plegat, ben amanit amb una bona dosi de bon humor, i millor música, fa que tingueu la rialla assegurada. Poseu-vos còmodes… I a gaudir!

Brickman, Marshall; Elice, Rick; Lippa, Andrew Iñigo, Ilida
2019 Mort per assassinat Pdf Sinopsi
X

«Mort per assassinat»

L'excèntrica milionària Lionor Twain ha convidat als més prestigiosos detectius de tots els temps a passar un cap de setmana a la seva misteriosa mansió. Durant el sopar, els adverteix que hi haurà un assassinat a mitja nit. Qui d'ells serà la víctima? Qui serà l'assassí?

Aquesta obra és una adaptació al català del film Un cadáver a los postres, de Robert Moore de l'any 1976.

Simon, Neil Termes, Isa
2019 Orinal, l' Sinopsi
X

«L'orinal»

La família Papadakis té un fill força entremaliat que embolicarà molt la troca i farà anar de corcoll als seus pares i als científics.

Obra de conceptes molt profunds que es troben en la base del pensament humà: “ser o no ser, aquesta és la qüestió”...

Asín Ollé, Júlia
2019 Quin disbarat d'assassinat Pdf Sinopsi
X

«Quin disbarat d'assassinat»

Un gran misteri envolta aquesta petita comèdia, un nou cas que podrà resoldre la Sra. Fletxa. Aquesta petita obra representada per grans actors, ens explica una història sobre una desaparició sobtada, una mort inesperda, tot esta ple de misteri però... no sempre tot es el que sembla, la sorpresa esta servida. Esperem que us agradi molt.

Casanovas, Paula Casanovas, Paula
2019 Spring Awakening Pdf Sinopsi
X

«Spring awakening»

Un grup d’adolescents a l’Alemanya del 1982 i la manera en que es troben amb el seu despertar sexual en una societat altament repressiva. Wendla explora els misteris del seu cos i només havent comengat l’obra es qüestiona d’on venen els bebés...

Alhora, en Melchior, interromp una classe de llatí per defensar al seu amic Moritz, qui está tant desconcentrat amb la seva pubertat que no pot concentrar-se en res. En un mar d’esperances i frustracions, hauran de tragar el seu destí en un món on són incompresosos.

Spring Awakening ha sigut un repte gegant. No només per la sensibilitat de la historia i els temes que parla, també per la dificultat de les seves cangons i els estats emocionáis que transiten les escenes. El que veureu és una adaptació del musical original, els personatges protagonistes no tenen tant de pes musical i el cor está molt més present.

Òrrit, Mireia
2018 Aladin Pdf Sinopsi
X

«Aladdín»

Ens trobem en el paisatge exòtic del mític regne àrab d’Agrabah. Aladdin és un noi que, tot i viure al carrer, somia en casar-se amb la filla de la Sultana, la princesa Jasmine. El destí intervé quan la visir de la Sultana, Jafar, utilitza a Aladdin perquè l’ajudi a recuper la llàntia màgica de les profunditats de la Cova de les Meravelles. El noi troba la llàntia, on hi viu un geni que concedeix tres desitjos a qui l’alliberi. Aladdin, amb l’ajuda del geni, es fa passar per un príncep, tot i això, només aconsegueix impressionar a la princesa per la seva forma de ser. Amb l’ajuda dels seus amics, Aladdin intenta salvar el regne del complot de Jafar

Solé Font, Marta
2018 Automàtics 2.0 Pdf Sinopsi
X

«Automàtics 2.0»

Un grup d’adolescents ha de preparar un treball práctic per una fira de ciéncies de l’escola.

Amb el temps al damunt, es reuneixen a les golfes d’una de les noies i comencen a pensar qué poden fer. Uns creuen que la millor ¡dea és no complicar-se gaire i fer un terrari, altres volen ser més innovadors i altres volen tractar temes d’actualitat.

Després de debats i disputes, quan están a punt de rendir-se i resignar-se, una de les integrants del grup troba la solució. Entre tota la ferralla d’objectes que hi ha per l’espai, h¡ ha dos maniquins... I si els facin funcionar com si fossin robots?

Adaptació lliure del text Automátics de Javier Daulte.

Ashtari, Elies Ashtari, Elies
2018 Bella i la Bèstia, la (El musical) Pdf Sinopsi
X

«La Bella i la Bèstia»

En un poblet de França, dins d’un magnífic castell, vivia un príncep egoista i malcriat que malgrat tenir tot allò que podia desitjar, tractava malament a tothom. 

Una nit, una bruixa va llençar un malefici sobre ell i tots els que vivien al castell. Com a càstig el príncep va ser condemnat a ser una Bèstia i només podria lliurar-se del malefici si aprenia a estimar i aconseguia que algú l’estimes abans que caigués l’últim pètal d’una rosa encantada.

Passats deu anys, una jove anomenada Bella arriba al castell per salvar el seu pare, que es presoner de la Bèstia. Diuen que la bellesa es troba a l’interior. Aconseguirà Bella trencar el malefici? 

Adaptació del musical de Brodway Casanovas Ferreiro, Paula
2018 Botiga dels horrors, la (El musical) Pdf Sinopsi
X

«La botiga dels horrors»

Little shop of horrors (La botiga dels horrors) és un clàssic del musical rock, creat per Alan Menken (música) i Howard Ashman (llibret).

La història d’un treballador d’una floristeria que cria una planta que menja carn i sang humana era originalment una adaptació d’una pel·lícula de baix pressupost dirigida per Roger Corman l’any 1960, i l’èxit del muntatge teatral en va provocar una nova adaptació cinematogràfica, dirigida per Frank Oz l’any 1986. 

Amb cançons tan conegudes avui com Little Shop of Horrors, Skid Row (Downtown), Somewhere That's Green, o Suddenly, Seymour, la música del film segueix l’estil dels gèneres predominants als primers anys 60: rock’n’roll, doo-wop i Motown. Estrenat originalment a l’off-Broadway l’any 1982 (posteriorment es faria una producció a Broadway), es tracta d’una obra que ha estat realitzada a tot el món (l’any 1987, Joan Lluís Bozzo va estrenar-ne un muntatge a Barcelona), i ara tenim l’honor de presentar-la al Lluisos d’Horta, així que esperem que gaudiu de l’espectacle.

Menken, Alan; Ashman, Howard Casanovas Ferreiro, Paula
2018 Bruts de Vallneta, els Pdf Sinopsi
X

«Els bruts de Vallneta»

Els habitants de Vallneta, governats pel malvat Guerau de Malvesc, s’han convertit amb el pas del temps en persones brutes i deixades però en Valentí, un dels seus ciutadans més crítics i valents, s’atreveix a posar en dubte aquest estil de vida i es revela contra el sistema controlat pel governador principal i mà dreta del Marquès de la Rifeta.

Havent fugit del seu país i amb l’ajuda dels habitants de Vilasabó, s’enfrontarà als malvats governants de Vallneta per recuperar la netedat i l’ordre que antigament havien tingut.

Coquard Sacristán, Lluís Fontanals, Sergi
2018 Caso muy lioso, un Pdf Sinopsi
X

«Un caso muy lioso»

El detective Sherlock López, sentado en su oficina con todos sus cachivaches, recibe la visita de una mujer desesperada por la desaparición de su marido, solo llevando con ella una sábana llena de sangre. ¿Asesinato? ¿Desaparición? El detective tiene claro que ha de investigar a fondo para llegar al meollo de la cuestión, pero… ¿habrá gato encerrado? Lo que sí sabemos es que habrá sorpresas y risas dentro de este misterio que no cesará y… ¿se resolverá? Descubrirlo con nosotros que seguro… ¡OS ASOMBRARÁ!

Mártinez, Núria; Asín, Júlia Mártinez, Núria; Asín, Júlia
2018 Dimonis i Pastorets
X

Diversos Coma, Lel; Solé, Núria
2018 Hombre que vendió el mundo, el (Crimen y castigo) Pdf Sinopsi
X

«El hombre que vendió el mundo»

El Hombre que vendió el mundo, títol de l'adaptació d'un fragment de la novel·la Crim i Càstig de Dostoyevski, és una idea que va sorgir pensant en els actes commemoratius del 150 aniversari dels Lluïsos d'Horta, ja que tant el centre com la novel·la van nàixer el mateix any 1866. Per motius d'agenda, finalment, posem en escena aquesta obra l'Abril de 2018.

Dostoyevski és, probablement, un dels més grans retratistes de la misèria humana, reflectida en una societat a la gran Rússia de mitjans del segle XIX. La força com els personatges despullen les seves passions, emocions i sentiments és completament nítida i transparent.

Una conversa de taberna dóna lloc a una història brutal i terrible d'una família encaminada a l'horror. L'obra, en un format pràcticament narratiu, té una durada aproximada de 75 minuts i està versionada en llengua castellana.

Dostoyevski, Fiódor Solé Serra, Lluís
2018 Invasió a la Terra Pdf Sinopsi
X

«Invasio a la Terra»

Socors, ens ataquen els marcians!

La Reina Andròmeda i els seus alienígenes volen destruir La Terra perque, desprès d´haver observat als humans, no troben cap cosa bona.

Només la Princesa Stella sent curiositat per les tres humanes presoneres. Amb la seva amistat, la princesa descubrirà un bon motíu per evitar la destrucció del planeta, però…. l´escoltarà la seva mare? Quin serà aquest motíu? Veníu i gaudíu d´una aventura intergalàctica, us esperem a bord!!!

Termes, Isabel Termes, Isabel
        
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
 Total d'obres representades: 1173 - Total de Pdf's: 823