Benviguts a Lluïsos d'Horta

Creu de Sant Jordi 2016

Llistat d'obres de teatre als Lluïsos d'Horta des de l'any 1866
AnyObrapdf+AutorDireccióImatges 
2024 In the Heights Sinopsi
X

«In the Heights»

Untitled document

Al barri novaiorquès de Washington Heights els carrers són plens de petits somnis, com el d'Usnavi, el carismàtic propietari d'un celler, que somia tornar a la República Dominicana natal. «In The Heights», de Lin-Manuel Miranda, és un homenatge a la comunitat hispana que viu al barri novaiorquès a cop de música, balls i somnis.

Miranda, Lin-Manuel Solé, Marta; Solé, Clara, Ortuño, Carla
2024 Preferida, la Pdf Sinopsi
X

«La preferida»

Untitled document

Anglaterra es troba en guerra amb França a principis del segle XVIII. La fràgil Reina Anna ocupa el tron i la seva íntima amiga Sarah Churchill governa el país. L'arribada d'Abigail, una antiga aristòcrata caiguda en desgràcia, farà trontollar els assumptes de palau i la política del Regne.

Qui es convertirà en La Preferida de la Reina?

Lanthimos, Yorgos Sota Escenari
2023 Art (Sotaescenari) Pdf Sinopsi
X

«Art»

Untitled document

L'obra gira entorn de tres amics que es veuen atrapats en una situació conflictiva després que un d'ells compra una pintura contemporània totalment en blanc per una gran quantitat de diners. Aquesta adquisició inusual desencadena una sèrie de debats i discussions sobre l'art, l'amistat i els valors personals.

Reza, Yasmina Sotaescenari
2023 Boscos endins (Infantil Dimarts-2) Pdf Sinopsi
X

«Boscos endins»

Hi havia una vegada, en un regne llunyà... uns forners que no podien tenir fills. Per aconseguir-ho, hauran de trobar els ingredients màgics que la Bruixa necessita per trencar el sortilegi. Al anar boscos endins, coneixeran molts personatges que els ajudaran en la seva recerca. Però... acabarà bé aquesta història? Podrà tothom fer realitat els seus somnis? Segur que desprès no es penediran dels desitjos que van demanar? «Boscos endins» ens explica que els hi passa als protagonistes dels contes desprès del suposat final feliç.

Sondheim, Stephen; Lapine, James Carrasco, Nerea
2023 Botiga dels horrors, la (El musical) Pdf Sinopsi
X

«La botiga dels horrors»

Little shop of horrors (La botiga dels horrors) és un clàssic del musical rock, creat per Alan Menken (música) i Howard Ashman (llibret).

La història d’un treballador d’una floristeria que cria una planta que menja carn i sang humana era originalment una adaptació d’una pel·lícula de baix pressupost dirigida per Roger Corman l’any 1960, i l’èxit del muntatge teatral en va provocar una nova adaptació cinematogràfica, dirigida per Frank Oz l’any 1986. 

Amb cançons tan conegudes avui com Little Shop of Horrors, Skid Row (Downtown), Somewhere That's Green, o Suddenly, Seymour, la música del film segueix l’estil dels gèneres predominants als primers anys 60: rock’n’roll, doo-wop i Motown. Estrenat originalment a l’off-Broadway l’any 1982 (posteriorment es faria una producció a Broadway), es tracta d’una obra que ha estat realitzada a tot el món (l’any 1987, Joan Lluís Bozzo va estrenar-ne un muntatge a Barcelona), i ara tenim l’honor de presentar-la al Lluisos d’Horta, així que esperem que gaudiu de l’espectacle.

Menken, Alan; Ashman, Howard Milán, Carme; Solé, Clara
2023 Criatures (L'Auca) Pdf Sinopsi
X

«Criatures»

«Criatures» proposa una visió àcida i insolent de la infància i, per extensió, de l'adultesa. No és un tractat de pedagogia ni un reguitzell de records nostàlgics, nomès preten riure's de les situacions.

T de Teatre Iñigo, Ilida
2023 Diner negre Pdf
X

Cooney, Ray Muñoz, Antonio
2023 Doctor, doctor, què tinc doctor (DISART) Pdf Sinopsi
X

«Doctor, doctor, què tinc doctor?»

Untitled document

Ens trobem en un dia de casament! Un dia magnífic, esplendorós i feliç! El capellà, l’escolanet, els nuvis i els convidats estan preparats per a la cerimònia, però de sobte a l’avi li dona un parraque i tots han d’anar corrents a l'hospital! Allà es trobaran amb una situació curiosa: un recepcionista tranquil, una infermera molt professional i un metge que..... bé, un metge! Podran salvar la vida de l’avi? Es podran casar els nuvis? Estigueu atents perquè la solució no serà tan fàcil com sembla!

Asín, Júlia; Martínez, Núria Asín, Júlia; Martínez, Núria
2023 Eterna promesa, l' (Infantil Dimarts-1) Pdf Sinopsi
X

«L'Eterna promesa»

Untitled document

En un petit i fred poble, el jove Víctor està destinat a casar-se amb Victòria. Durant l'assaig de boda el jove Víctor atacat pels nervis s'equivoca en tot, i abromat es dirigeix al bosc on allà repetirà els vots amb molta precisió, tant que l’anell li posarà a Emily, una núvia enterrada. Segrestat a l’inframon i accidentalment casat, Víctor no trobarà el moment de tornar al món dels vius, però Emily no renunciarà al seu promès que tant li ha costat aconseguir. Mentrestant a Victòria la faran casar amb un nou pretendent... Podrà Victor aturar aquest enllaç? O continuarà casat amb Emily, l’Eterna Promesa?

Martínez, Núria; Ortuño, Carla Martínez, Núria; Ortuño, Carla
2023 Font de la felicitat, la (Iniciació Dilluns) Pdf Sinopsi
X

«La Font de la Felicitat»

Untitled document

En mig d'un bosc encantat, els follets són els encarregats de protegir la Font de la Felicitat. Un dia, les bruixes del bosc pensen un pla per quedar-se amb la Font només per elles. Podran els follets, amb l'ajuda de les seves amigues, aturar-les?

Lorca, Mar Lorca, Mar
2023 II Torneig de textos de Microteatre (2023) Pdf
X

2023 Maleït Nadal del Grinch, el Pdf Sinopsi
X

«El maleït Nadal del Grinch»

Untitled document

Tots els habitants d’un petit poble anomenat Vil·laQui es preparen per celebrar Nadal. Tots menys un: el Grinch, una estranya criatura de color verd que viu dalt d’un turó, en companyia del seu gos Max. Aquest odia les festes perquè quan era un nen va patir un trauma de què mai va tornar a recuperar-se. Per això, amagat a la seva cova, planeja robar el Nadal, deixant als habitants de Vil·laQui tristos i desconsolats. Però un retrobament amb la petita Cindy Lou farà que tot el seu món trontolli!

Martínez Donaire, Núria Martínez Donaire, Núria; Ortuño, Carla
2023 Molt soroll per no res (Juvenil Dimecres) Sinopsi
X

«Molt soroll per no res»

La trama se centra en els malentesos, enganys i calúmnies que envolten dues parelles d'enamorats. El títol original jugava amb l'homofonia que en temps de Shakespeare existia en anglès entre els termes nothing (res) i noting (rumor o brama)

Shakespeare, William Frias, Maria
2023 Moulin Rouge - (GTM 2023) Pdf Sinopsi
X

«Moulin Rouge»

El Moulin Rouge i la seva estrella, la Satine, són l’atracció més emblemàtica de Montmartre, el barri més bohemi de París l’any 1900. En Christian i el seu nou grup d’amics, volen portar el seu nou espectacle al cabaret, però aquest necessita ajuda econòmica. La Satine haurà d’escollir entre l’amor o la família del Moulin Rouge, entre el Christian o el Duc.

Grup de Teatre Musical Solé, Marta i Clara; Puigdemasa, Naiara
2023 Nanny Mac Phee (Infantil Dimecres) Pdf Sinopsi
X

«Nanny Mac Phee»

Untitled document

El Sr. Brown està desesperat. El seu oncle Harry l'obliga a casar-se un altre cop en menys d'un mes si no vol que li tregui la pensió que rep des que va morir la seva dona. A sobre, les seves cinc filles són molt entremaliades i espanten totes les mainaderes. Però la sobtada aparició de la Nanny McPhee farà que tot canviï per art de màgia.

Podrà la mainadera màgica disciplinar a les filles del Sr. Brown? Trobarà ell una bona dona que vulgui ser la mare de les nenes? Sembla impossible, però amb una miqueta de màgia...

Termes, Isabel Termes, Isabel
2023 Pais del gel, el (Iniciació Dimecres) Pdf Sinopsi
X

«El país del gel»

Untitled document

Ens trobem a Argentaria, on el seu Rei jeu avorrital seu tro i tothom viu en un món sense colors. Com els retrobaran?

Asín, Júlia Asín, Júlia
2023 Pastorets dels Lluïsos, els (2023) Pdf Sinopsi
X

«Els Pastorets dels Lluïsos»

Adaptació lliure de diversos Pastorets.

LLuïsos d'Horta Solé Font, Clara; Ramiro, Ramon
2023 Renoi, quantes flors! (Grup de Joves de Teatre) Sinopsi
X

«Renoi, quantes flors!»

Untitled document

Una de les famílies més reconegudes del barri prepara un esdeveniment únic: el bodorrio de la filla petita, la Roser.

Hores abans del casament, una sèrie d’inconvenients i l'arribada de familiars (i no tan familiars) farà trontollar tota la casa.

Vine a riure amb nosaltres de com és de complicat casar algú, i més encara quan aquest algú no es vol casar!

Pol Sanuy Pol Sanuy
2023 Ressaca d'un estiu (Juvenil Divendres) Pdf Sinopsi
X

«Ressaca d'un estiu»

Untitled document

Estiu, amor i desamor.

Un grup de joves, es retroba al poble d’estiueig per passar les vacances. La festa de Sant Joan, donarà el tret de sortida a l’estiu i marcarà la tònica d’aquests adolescents, que encara no han superat la ressaca emocional que els va deixar les vacances de l’any passat.

Una festa d’aniversari, històries d’arnor, secrets, enganys i problemes familiars, barrejats amb jocs d’alcohol i drogues, faran que la retrobada sigui massa intensa.

Superaran la nit més curta i màgica de l’any?

Garà, Sònia Garà, Sònia
2023 Shrek - Feliços per sempre més Pdf Sinopsi
X

«Shrek, feliços per sempre més»

Untitled document

Aquesta obra de teatre és una adaptació de la pel·lícula Shrek 2.

L'Shrek i la Fiona són dos ogres que viuen feliços al seu pantà. L'Shrek sempre ha sigut un ogre, però la Fiona s'hi va convertir quan es va enamorar d'ell. Quan tornen de la seva lluna de mel reben una invitació dels pares de la Fiona, el Rei i la Reina de Lluny Lluny Enllà.

Els Reis fa molt que no veuen a la seva filla i tenien uns plans molt concrets per a ella...

Acompanyeu a la parella en aquesta aventura on es creuaran amb princeses, dolents, malvades i alguna fada.

Descobrirem si els finals són feliços per sempre més.

Sant Lluís 2023 Canales, Laura; Esteve, Xènia
        
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
 Total d'obres representades: 1230 - Total de Pdf's: 941