Benviguts a Lluïsos d'Horta

Creu de Sant Jordi 2016

Llistat d'obres de teatre als Lluïsos d'Horta des de l'any 1866
AnyObrapdf+AutorDireccióImatges 
2023 Criatures Pdf Sinopsi
X

«Criatures»

«Criatures» proposa una visió àcida i insolent de la infància i, per extensió, de l'adultesa. No és un tractat de pedagogia ni un reguitzell de records nostàlgics, nomès preten riure's de les situacions.

T de Teatre Iñigo, Ilida
2023 Moulin Rouge - (GTM 2023) Pdf Sinopsi
X

«Moulin Rouge»

Untitled document

El Moulin Rouge i la seva estrella, la Satine, són l’atracció més emblemàtica de Montmartre, el barri més bohemi de París l’any 1900. En Christian i el seu nou grup d’amics, volen portar el seu nou espectacle al cabaret, però aquest necessita ajuda econòmica. La Satine haurà d’escollir entre l’amor o la família del Moulin Rouge, entre el Christian o el Duc.

Grup de Teatre Musical Solé, Marta i Clara; Puigdemasa, Naiara
2022 Amunt el teló Sinopsi
X

«Amunt el teló»

Untitled document

El nostre grup de Disart, eixerit i simpàtic, es troba a final de curs i han de decidir coses importants, com per exemple una obra que deixi al públic bocabadat de nou. Ho van aconseguir amb Un caso muy lioso i amb Vecinos en su salsa” i com no volen abaixar el llistó, han de decidir alguna cosa amb rapidesa per presentar-ho d'ací a poc temps.

Però sembla que hi ha moltes opcions... ¿quina serà la més indicada? ¿quina triaran? Segur que amb el vostre ajut, i els vostres aplaudiments, la companyia escull la millor obra de totes, ens ajudeu? ;)

Martínez Donaire, Núria Martínez Donaire, Núria
2022 Coses d'infants Pdf Sinopsi
X

«Coses d'infants»

«Coses d'Infants» és una comèdia que mostra la terrible distància que separa, a vegades, els grans dels petits 

Carrasco, Nerea; Solé, Marta Carrasco, Nerea; Solé, Marta
2022 Despertar de la primavera, el (Adaptació) Pdf Sinopsi
X

«El despertar de la primavera»

Untitled document

La tarda de primavera és assolellada i al bosc la llum es filtra a través de les fulles dels arbres. Som a Alemanya, el 1891. Un grup de joves que viuen en un poble de muntanya deixen enrere la infantesa per començar-se a fer adults en un món de què en saben molt poc. El Despertar de la Primavera és una obra de text escrita per Frank Wedekind que tracta sobre l'amor adolescent, la sexualitat, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió.

Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar, ratllant el tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D'altra banda, la dolça Wendla fracassa en l'intent que la seva mare li expliqui com s'engendren els nadons. Aquest són alguns dels temes dels personatges de l’obra; són temes controvertits que Wedekind posa damunt la taula per trencar els silencis que amaguen.

Segurament, us soni pel musical inspirat en aquesta obra que s’ha representat altres vegades a Barcelona i a Lluïsos. Nosaltres hem fet una adaptació de l’obra original del 1891, sense cançons, centrant-nos en el text per donar veu, forma i vida a tots aquests adolescents. I plantejant-nos que tot i que fa més d’un segle de l’obra, molts tabús continuen existint. El temps sembla que no ha avançat... Desperteu amb nosaltres?

Wedekind, Frank (Adaptació: Pol Sanuy) Sanuy, Pol
2022 Dia de la marmota, el Pdf Sinopsi
X

«El dia de la marmota»

Una sarcàstica periodista ha d'anar a fer un reportatge a un poble on se celebra el Festival del Dia de la Marmota. Aviat s'adona que està revivint contínuament el mateix dia. Desesperada, intentarà fer coses diferents cada dia per trencar aquest bucle temporal. Ho aconseguirà?

Termes, Isabel Termes, Isabel
2022 Fred Pdf Sinopsi
X

«Fred»

Untitled document

A la ciutat de Guanajuato, Mèxic, es troba “el museo de las momias”, on s’hi pot veure una col·lecció de cadàvers momificats de forma natural. Aquí us expliquem la història d’una d’elles:

1906, després de la mort del seu pare, i amb una situació familiar delicada, Beatriz, noia de 16 anys es veu obligada a casar-se amb Dagoberto, cacic de Guanajuato, vidu, sense fills, 40 anys més gran que ella (amb un vel negre, com manaven els cànons de l’època), amb la complaença de la mare i germà, que surten beneficiats d’aquestes núpcies. En el seu trist destí, només rebrà consol d’Altagràcia, majordoma de la casa.

Mariages, Joan Solé Serra, Lluís
2022 Hotel Vamp (Sant Lluís 2022) Pdf Sinopsi
X

«Hotel Vamp»

Untitled document

La Baronessa Tita Von Sissen i la seva família van de vacances a l'Hotel Vamp, propietat dels Dràkuls, una família molt peculiar. La Tita es vol quedar el castell per ella i en Frank Einstein somnia amb la fortuna de la baronessa.

Com resoldran aquest problema? Quina família serà més monstruosa?

Termes, Isabel Termes, Isabel
2022 Kraker i el seu fill Pdf Sinopsi
X

«Kraker i el seu fill»

Untitled document

El clan viking Kranispensanter es veu obligat a abandonar la seva terra i cercant un lloc millor per viure s'hauran d'enfrontar amb el perill més gran que amaga l'oceà.

Asín Ollé, Júlia Asín, Júlia
2022 Malson abans de Nadal Pdf Sinopsi
X

«Malson abans de Nadal»

Untitled document

¿Es pot salvar el Nadal?

Cansat de la rutinària tasca d'espantar i veure com la gent crida, Jack Skellington, el rei de les carbasses de Halloween, anhela difondre l'esperit nadalenc però creant una versió renovada del Nadal, en la que les bromes macabres substituiran als tradicionals bons sentiments. Jack vol suplantar al Pare Noel i anar mes enllà. Ho aconseguirà?

Us convidem a gaudir d’aquest viatge fantàstic i diferent, que obre les portes a un intrigant món on les sorpreses extraordinàries i una musica captivadora us esperen!

Martínez Donaire, Núria Martínez Donaire, Núria; Ortuño, Carla
2022 Mare meva!! Pdf Sinopsi
X

«Mare meva!!»

Untitled document

Una mare i la seva filla adolescent no paren de barallar-se. Inesperadament, un matí es lleven cada una dins del cos de l'altre. La filla aprofita que està al cos de la seva mare per no anar a l'escola, i la mare pensa que la seva filla anirà a treballar i així comprovarà què dura és la vida d'un adult. Sortirà tot com ho tenen previst? O potser les dues passaran per moments caòtics? Vosaltres què creieu? Veniu i gaudiu de la història d'un dia molt bèstia!

Termes, Isabel Termes, Isabel
2022 Megament! Pdf Sinopsi
X

«Megament»

Untitled document

Metrocity, ciutat testimoni de les constants lluites entre la superheroïna Metro Girl i la malvada Megament, la ment més brillant i terrorífica que existeix. Però... què passaria si per un cop les forces del mal guanyessin sobre el bé? Quin seria el futur de la població?

Fuertes, Mireia; Vergés, Dani Fuertes, Mireia; Vergés, Dani
2022 Nina de colors, la Pdf Sinopsi
X

«La nina de colors»

Untitled document

Una nina molt embolicada que no sap que li passa, amb l'ajut d'una nena fantàstica descobriran un mon ple d'emocions. Juga i riu amb nosaltres en aquesta bonica història.

Casanovas Ferreiro, Paula Casanovas Ferreiro, Paula
2022 Nus Sinopsi
X

«Nus»

Untitled document

Nus, és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat ja ha decidit per ells.

Intrabartolo, Damon; Hartmere, Jon Solé Font, Clara
2022 Oleanna Pdf Sinopsi
X

«Oleanna»

Untitled document

Un professor universitari, enamorat de la seva feina, però, al mateix temps, molt crític amb el sistema educatiu, s'enfrontarà, en una reunió al seu despatx, amb una estudiant que li qüestionarà les seves idees, la seva metodologia educativa, posant sobre la taula una veritable lluita de poder entre els diferents estatus socials.

Mamet, David Solé Serra, Lluís
2022 Pastorets dels Lluïsos, els (2022) Sinopsi
X

«Els Pastorets dels Lluïsos»

Untitled document

Adaptació lliure de diversos Pastorets.

LLuïsos d'Horta Solé Font, Clara; Ramiro, Ramon
2022 Saint Louis School Pdf Sinopsi
X

«Saint Louis School»

Untitled document

A l’institut d’elit de Saint Louis School les jerarquies de poder estan establertes, però tot canvia quan la Lia entra, com a nova estudiant de l’últim any.

Amistats, amors, desamors, xarxes socials, bulling, trastorns i desajustos emocionals, són la tònica d’aquests joves d’institut, que només volen sobreviure a l’últim any acadèmic obligatori. Un últim any que serà un viatge emocional amb moments de molta llum i altres de molta foscor.

Garà, Sònia Garà, Sònia
2022 Sbollelot Pdf Sinopsi
X

«Sbollelot»

Untitled document

Catalunya. Any 932. Un regne dividit. A l’oest Mordor, a l’est Pixapins, al nord Creguts de merda i al sud alguns Recollidors d’arròs i pagesos. A Barnix Covid, a Tarraquix i a Lleidix Covid i a Gironix un 50% de probabilitat de Filomena.

La llegenda parla d’una extraordinària líder que va sorgir del caos per unificar el problemàtic territori. Una dona amb una gran visió que va reclutar cavalleres per unir-se a ella en la seva Santa Croada. Aquesta dona era Artura, reina de les hortenques: The Queen of Horta!

Solé Font, Clara Solé Font, Clara
2022 T'estimo ets perfecte, ja et canviaré Pdf Sinopsi
X

«T’estimo ets perfecte, ja et canviaré»

Untitled document

L'espectacle mostra les interioritats del mon de la parella. És una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendre, d'experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l'arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l'amor en la vellesa. És, en definitiva, l'oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals.

Dipietro, Joe; Roberts, Jimmy Solé Font, Marta
2022 Verí del teatre, el Pdf Sinopsi
X

«El verí del teatre»

Untitled document

Com pot tenir la transgressió... bellesa?

És la frase que més em va impactar en veure aquesta obra.

De seguida em vaig fer el propòsit de dur-la als Lluïsos, i, amb aquestes condicions Covid, es va presentar la gran oportunitat!

Una obra de dos actors que no ens deixarà indiferents.

Vull compartir les emocions viscudes. Aquesta obra és un gran regal que ens fa el teatre.

Ílida Íñigo

Sirera, Rodolf Iñigo, Ilida
        
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
 Total d'obres representades: 1210 - Total de Pdf's: 922