Benviguts a Lluïsos d'Horta

Creu de Sant Jordi 2016

Llistat d'obres de teatre als Lluïsos d'Horta des de l'any 1866
AnyObrapdf+AutorDireccióImatges 
2024 Camí a l'èxit Pdf Sinopsi
X

«Camí a l'èxit»

The Underground” és un grup de música conegut mundialment. Però el seu inici és per tothom un misteri. Fins avui! Han decidit explicar la veritat en una última entrevista.

Carrasco, Nerea Carrasco, Nerea
2024 Cors solitaris.com Pdf Sinopsi
X

«Cors solitaris.com»

En Guillem treballa com encarregat d'uns grans magatzems anomenats Matuschek i Companyia. Està molt enamorat d'una noia amb qui va contactar a una web de cites que es diu Cors Solitaris.com. Un dia, la Martina entra a treballar i es barallen tot el dia com gat i gos. El que cap d'ells sap és que, en realitat, són ells mateixos els perfils que fan servir a l'apps romàntica. Enemics a la feina i enamorats a internet. Descobriran la veritat algun dia?

Termes, Isa Termes, Isa
2024 Grease (2024) Pdf Sinopsi
X

«Grease»

Després de les vacances d'estiu, 1959, el Col·legi Rydell obre les portes. Danny Zuko i Sandy Olsson s'han conegut en una platja i formen un perfecte romanç d'estiu. El primer dia de col·legi, Danny recupera la seva caçadora negra de cuir i la brillantina, com a cap de la banda dels «Thunderbirds». Sandy i Danny, sense esperar-ho, tornen a trobar-se. Danny ja no és el noi encantador i atent que va enlluernar la Sandy; ara és cregut i insensible.

Jacobs, Jim; Casey, Warren Berlanga, Mar; Gaza, Gisela
2024 III Torneig de textos de Microteatre (2024) Pdf
X

2024 In the Heights Pdf Sinopsi
X

«In the Heights»

Al barri novaiorquès de Washington Heights els carrers són plens de petits somnis, com el d'Usnavi, el carismàtic propietari d'un celler, que somia tornar a la República Dominicana natal. «In The Heights», de Lin-Manuel Miranda, és un homenatge a la comunitat hispana que viu al barri novaiorquès a cop de música, balls i somnis.

Miranda, Lin-Manuel Solé, Marta; Solé, Clara, Ortuño, Carla
2024 Mamma Mia! (Adaptació) Pdf
X

Johnson, Catherine Ortega, Irene; Solé, Clara
2024 Preferida, la Pdf Sinopsi
X

«La preferida»

Anglaterra es troba en guerra amb França a principis del segle XVIII. La fràgil Reina Anna ocupa el tron i la seva íntima amiga Sarah Churchill governa el país. L'arribada d'Abigail, una antiga aristòcrata caiguda en desgràcia, farà trontollar els assumptes de palau i la política del Regne.

Qui es convertirà en La Preferida de la Reina?

Lanthimos, Yorgos Sota Escenari
2024 RAC.51 Pdf Sinopsi
X

«RAC.51»

L'emissora de barri «Ràdio Lluïsos» està a punt de fer fallida i ser tancada per la falta d'audiència.

L'única solució que se'ls acudeix a les seves locutores és fer un programa d'investigació sobre «El secret de les piràmides. Arquitectura Alienígena?»

Dues actrius de l'Institut del Teatre, un bar de barri en ple atracament i el President de la Generalitat s'uniran a aquest còctel explosiu de malentesos, embolics i diversió d'un altre planeta!

Fuertes, Mireia; Vergés, Daniel Fuertes, Mireia; Vergés, Daniel
2024 Terra Baixa Pdf Sinopsi
X

«Terra Baixa»

En Sebastià de la Terra Baixa, l'amo de tot, fins de la seva amant Marta, ha de contraure matrimoni amb una pubilla per tal de fer front als seus deutes. Abans, però, haurà de netejar el seu nom casant la mateixa Marta amb en Manelic, un servent pastor d'alta muntanya.

Guimerà, Àngel Iñigo, Ilida
2024 Viatge fantàstic del Ratolí Geroni, el Sinopsi
X

«El viatge fantàstic del Ratolí Geroni»

Alguna vegada heu somiat que viatgeu al Regne de la Fantasia? Voleu trobar-hi bruixes, sirenes, dracs, gnoms, gegants, fades…, però també unicorns i trolls… Aleshores, marxem junts en aquest viatge ple d’aventures enfilats a les ales de la fantasia! Veniu amb nosaltres i ajudem al Ratolí Geroni!!

Casanovas Ferreiro, Paula Casanovas Ferreiro, Paula
2023 Art (Sotaescenari) Pdf Sinopsi
X

«Art»

L'obra gira entorn de tres amics que es veuen atrapats en una situació conflictiva després que un d'ells compra una pintura contemporània totalment en blanc per una gran quantitat de diners. Aquesta adquisició inusual desencadena una sèrie de debats i discussions sobre l'art, l'amistat i els valors personals.

Reza, Yasmina Sotaescenari
2023 Boscos endins (Infantil Dimarts-2) Pdf Sinopsi
X

«Boscos endins»

Hi havia una vegada, en un regne llunyà... uns forners que no podien tenir fills. Per aconseguir-ho, hauran de trobar els ingredients màgics que la Bruixa necessita per trencar el sortilegi. Al anar boscos endins, coneixeran molts personatges que els ajudaran en la seva recerca. Però... acabarà bé aquesta història? Podrà tothom fer realitat els seus somnis? Segur que desprès no es penediran dels desitjos que van demanar? «Boscos endins» ens explica que els hi passa als protagonistes dels contes desprès del suposat final feliç.

Sondheim, Stephen; Lapine, James Carrasco, Nerea
2023 Botiga dels horrors, la (El musical) Pdf Sinopsi
X

«La botiga dels horrors»

Little shop of horrors (La botiga dels horrors) és un clàssic del musical rock, creat per Alan Menken (música) i Howard Ashman (llibret).

La història d’un treballador d’una floristeria que cria una planta que menja carn i sang humana era originalment una adaptació d’una pel·lícula de baix pressupost dirigida per Roger Corman l’any 1960, i l’èxit del muntatge teatral en va provocar una nova adaptació cinematogràfica, dirigida per Frank Oz l’any 1986. 

Amb cançons tan conegudes avui com Little Shop of Horrors, Skid Row (Downtown), Somewhere That's Green, o Suddenly, Seymour, la música del film segueix l’estil dels gèneres predominants als primers anys 60: rock’n’roll, doo-wop i Motown. Estrenat originalment a l’off-Broadway l’any 1982 (posteriorment es faria una producció a Broadway), es tracta d’una obra que ha estat realitzada a tot el món (l’any 1987, Joan Lluís Bozzo va estrenar-ne un muntatge a Barcelona), i ara tenim l’honor de presentar-la al Lluisos d’Horta, així que esperem que gaudiu de l’espectacle.

Menken, Alan; Ashman, Howard Milán, Carme; Solé, Clara
2023 Criatures (L'Auca) Pdf Sinopsi
X

«Criatures»

«Criatures» proposa una visió àcida i insolent de la infància i, per extensió, de l'adultesa. No és un tractat de pedagogia ni un reguitzell de records nostàlgics, nomès preten riure's de les situacions.

T de Teatre Iñigo, Ilida
2023 Diner negre Pdf Sinopsi
X

«Diner negre»

Untitled document

La seva trama tracta d'una parella que accidentalment es troba en possessió d'un maletí que conté 5 milions de dòlars pertanyents a la màfia romanesa.

Cooney, Ray Muñoz, Antonio
2023 Doctor, doctor, què tinc doctor (DISART) Pdf Sinopsi
X

«Doctor, doctor, què tinc doctor?»

Ens trobem en un dia de casament! Un dia magnífic, esplendorós i feliç! El capellà, l’escolanet, els nuvis i els convidats estan preparats per a la cerimònia, però de sobte a l’avi li dona un parraque i tots han d’anar corrents a l'hospital! Allà es trobaran amb una situació curiosa: un recepcionista tranquil, una infermera molt professional i un metge que..... bé, un metge! Podran salvar la vida de l’avi? Es podran casar els nuvis? Estigueu atents perquè la solució no serà tan fàcil com sembla!

Asín, Júlia; Martínez, Núria Asín, Júlia; Martínez, Núria
2023 Eterna promesa, l' (Infantil Dimarts-1) Pdf Sinopsi
X

«L'Eterna promesa»

En un petit i fred poble, el jove Víctor està destinat a casar-se amb Victòria. Durant l'assaig de boda el jove Víctor atacat pels nervis s'equivoca en tot, i abromat es dirigeix al bosc on allà repetirà els vots amb molta precisió, tant que l’anell li posarà a Emily, una núvia enterrada. Segrestat a l’inframon i accidentalment casat, Víctor no trobarà el moment de tornar al món dels vius, però Emily no renunciarà al seu promès que tant li ha costat aconseguir. Mentrestant a Victòria la faran casar amb un nou pretendent... Podrà Victor aturar aquest enllaç? O continuarà casat amb Emily, l’Eterna Promesa?

Martínez, Núria; Ortuño, Carla Martínez, Núria; Ortuño, Carla
2023 Font de la felicitat, la (Iniciació Dilluns) Pdf Sinopsi
X

«La Font de la Felicitat»

En mig d'un bosc encantat, els follets són els encarregats de protegir la Font de la Felicitat. Un dia, les bruixes del bosc pensen un pla per quedar-se amb la Font només per elles. Podran els follets, amb l'ajuda de les seves amigues, aturar-les?

Lorca, Mar Lorca, Mar
2023 II Torneig de textos de Microteatre (2023) Pdf
X

2023 Maleït Nadal del Grinch, el Pdf Sinopsi
X

«El maleït Nadal del Grinch»

Tots els habitants d’un petit poble anomenat Vil·laQui es preparen per celebrar Nadal. Tots menys un: el Grinch, una estranya criatura de color verd que viu dalt d’un turó, en companyia del seu gos Max. Aquest odia les festes perquè quan era un nen va patir un trauma de què mai va tornar a recuperar-se. Per això, amagat a la seva cova, planeja robar el Nadal, deixant als habitants de Vil·laQui tristos i desconsolats. Però un retrobament amb la petita Cindy Lou farà que tot el seu món trontolli!

Martínez Donaire, Núria Martínez Donaire, Núria; Ortuño, Carla
        
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
 Total d'obres representades: 1238 - Total de Pdf's: 949