«El carrer Franklin»
Som en una ciutat on una onada salvatge de desnonaments ha poblat els carrers de pisos deserts, i gairebé ja no queden persones per formar part de les plataformes ciutadanes que s’esforçaven per posar fre a aquesta barbàrie social, perquè la majoria de gent ja ha estat desnonada.
Al carrer Franklin ara és el torn d’un matrimoni format per un taxista i una senyora de cos masculí i sexualitat futurista, la qual es dedica a impartir classes de piano i solfeig, de tangos i cuplets. El govern britànic, que està repartint entre els familiars les cendres de la seva il·lustre primera Ministra Margaret, ha fet arribar a una veïna de la parella un petit grapat de cendres de la Dama de Ferro, que posseeixen una evident força magnètica i poden arribar a amagar uns perillosos efectes secundaris. I mentre el matrimoni s’està amb tots els mobles de casa seva al mig del carrer, arribarà el governador del Banc d’Espanya, preocupat perquè ha perdut una carta d’amor compromesa, precisament dins el taxi del marit de la professora de cuplets.
Una farsa esbojarrada amb què Lluïsa Cunillé s’acosta al drama de la crisi econòmica que està redefinint alguns models socials del nostre temps, sense mostrar cap mena de sensibilitat davant la necessitat de tenir una llar i una feina per poder viure dignament.
«La Comtessa de Molins»
A Sant Pere Pescador, Teresa Molins, coneguda com la Comtessa de Molins, és tot un personatge de llegenda. Aquesta bandida utilitzava el títol només com a nom de guerra. Després que Sant Pere Pescador caigués davant les tropes franceses durant la Guerra del Francès, es va quedar sense res i va decidir convertir-se en bandolera. Amb la seva banda, la Comtessa es va dedicar a assaltar rics que viatjaven per camins reials i després repartir el botí entre els més pobres. Cansada d’aquesta vida i de tantes aventures, es va recloure en un convent un temps, però la van fer fora per la seva mala reputació, així que va decidir tornar amb els bandolers al castell de Quermançó, on vivien. Després de tant temps separats, la bona sintonia va donar pas a les traïcions. I, un bon dia, la Comtessa va decidir cremar el castell i desaparèixer.
«Daddy Cool»
En Sonny viu feliçment a Jamaica amb la seva àvia Manela. Però un dia rep una carta de la seva mare on li demana que vagi a treballar amb ella a Londres.
Quan arriba a la gran ciutat coneix a en Shake i als Subsònics, i li presenten a en Rasputin, un gran productor musical.
Junts aniran al Daddy Cool, el club més de moda de la ciutat, on Sonny s´enamorarà perdudament de la Rose, la filla de la propietària del bar. La Ma Baker i el seu fill Benny faran tot el possible per impedir aquesta relació, doncs una sèrie de obscurs secrets planeja sobre tots ells.
Aconseguiran en Sonny i la Rose realitzar el seu amor?
O l´ombra de certs errors del passat ho enfosquirà tot?
Si voleu venir a esbrinar-ho, us esperem a tots a la barra del Daddy Cool!!
«El Déu dels animals»
El Déu Urú és un gran creador d’animals i dedica cada minut de la seva vida a cuidar i analitzar les seves criatures. Tot i la seva dedicació, alguns dels animals no estan contents amb el seu aspecte i això li portarà molts mals de caps, sobretot si l’eixelebrat del seu ajudant fa tota la feina al revés. En aquesta obra veurem tres històries que ens faran reflexionar sobre la importància de valorar-nos i estimar-nos tal i com som.