Benviguts a Lluïsos d'Horta

Creu de Sant Jordi 2016

Llistat d'obres de teatre als Lluïsos d'Horta des de l'any 1866

AnyObrapdf+AutorDireccióImatgesInfo 
2017 Diari d'Anna Frank, el Pdf Sinopsi
X

«El diari d'Anna Frank»

Estimat diari, com que tots dos serem grans amics i estarem junts molt de temps, començaré per explicar-te coses de mi mateixa. Em dic Anna Frank... tinc tretze anys... i vaig néixer a Alemanya el 12 de juny de 1929. Com que la meva família és jueva, vàrem haver d'emigrar a Holanda quan Hitler pujà al poder.

Aquest matí m'ha despertat la mare a les cinc... m'ha dit que em vestís ben de pressa i em posés totes les peces de roba que pogués a sobre, perquè resultaria sospitós que anéssim amb maletes pel carrer... Pel camí he descobert on anàvem... El nostre amagatall serà a les golfes d'un edifici on el pare tenia el seu negoci... Tres persones més vindran amb nosaltres: un matrimoni i el seu fill. El pare els coneix bé, però nosaltres no els havíem vist mai...

Goldrich, Francesc i Hackeet, Albert Casanovas Ferreiro, Paula
X

2017 Matilda Sinopsi
X

«Matilda»

La Matilda és una nena de 5 anys amb un cervell increïble i li apassiona la lectura. Desgraciadament viu amb una família que no la cuida, i quan arriba a l'escola, veu que la malvada directora, la Sta. Trunchbull, té instal·lada una dictadura. L'única esperança de la Matilda és l'ajuda de la seva mestra, la Sta. Honey, dolça i amable, a qui acompanya una història que no us deixarà indiferents!

Solé Font, Clara
X

2017 Redimonis!! El nen s'ha fet gran
X

Alòs, Albert Alòs, Albert
X

2016 Aventures de Tom Sawyer, les Pdf Sinopsi
X

«Tom Sawyer»

Mississipí, 1875. En Tom Sawyer és un nen orfe que viu acollit a casa de la Tia Polly i la seva cosina Sidney. Un noi rodamón, en Huckelberry Finn, és el seu millor amic. Un dia arriba al poble la Becky Tatcher, la filla de la nova jutgessa, i tots tres viuran inoblidables aventures fugint del malvat Indi Joe. Aquesta obra és una adaptació lliure del conegut llibre de Marc Twain, amb el ritme de les millors cançons de la música de New Orleans.

Termes, Isabel Termes, Isabel
X

2016 Clinica dels embolics Pdf
X

Frías, Adelaida Solé Font, Marta
X

2016 Conte de Nadal del segle XXI, el Sinopsi
X

«El Conte de Nadal del segle XXI»

L'home més especial del món es diu: Scrooge.

Aquest senyor, únic en la seva espècie; molt particular i amb un caràcter bastant propi, es troba en l'època de l'any que més odia, el Nadal. Encara i tot, la seva família l'estima i no dubta en intentar que canviï una mica el seu comportament, sobretot en aquestes dates, però ell farà tot lo possible per espatllar aquesta celebració.

Amb lo que no conta és que aquesta vegada l'estaran vigilant de prop i potser el càstig és més gran de lo que pensa..... veurem que és el que l'espera!

Martínez Donaire, Núria Martínez Donaire, Núria
X

2016 Daddy Cool Pdf Sinopsi
X

«Daddy Cool»

En Sonny viu feliçment a Jamaica amb la seva àvia Manela. Però un dia rep una carta de la seva mare on li demana que vagi a treballar amb ella a Londres.

Quan arriba a la gran ciutat coneix a en Shake i als Subsònics, i li presenten a en Rasputin, un gran productor musical.

Junts aniran al Daddy Cool, el club més de moda de la ciutat, on Sonny s´enamorarà perdudament de la Rose, la filla de la propietària del bar.  La Ma Baker i el seu fill Benny faran tot el possible per impedir aquesta relació, doncs una sèrie de obscurs secrets planeja sobre tots ells.

Aconseguiran en Sonny i la Rose realitzar el seu amor?

O l´ombra de certs errors del passat ho enfosquirà tot?

Si voleu venir a esbrinar-ho, us esperem a tots a la barra del Daddy Cool!!

Termes, Isa Casanovas Ferreiro, Paula
X

2016 Dimonis i Pastorets Pdf
X

Comas Güell, Daniel Coma, Núria
X

2016 Jaula de las locas, la Pdf Sinopsi
X

«La Jaula de las locas»

La historia d’Armand Goldman i Albert, una parella d’homosexuals amos d’un club gay a Miami, Florida. Viuen amb en Val, fill biològic d’Armand (producte d’una anterior relació heterosexual). La història es complica quan en Val decideix casar-se amb la filla d’un senador molt conservador, Barbara Keeley i li demana al seu pare que es posi d’acord amb la seva mare biològica per a que assisteixi a l’acte de prometatge amb el senador Kevin Keeley i la seva esposa Louise Keeley.

Tot es transforma en comèdia quan la mare biològica d’en Val, Katherine Archer no arriba a temps a la cita. Albert decideix vestir-se de dona i convertir-se en la mare d’en Val, tot i els diversos intents fallits de comportar-se com un home i no mostrar les seves tendències homosexuals. Volien que el senador i la seva dona es trobessin amb una família cristiana i quotidiana per a permetre el matrimoni de llurs fills. Els tripijocs per a enredar-los se succeeixen tot esperant que la farsa surti bé.

Poiret, Jean Iñigo, Ilida
X

2016 Jove Frankenstein, el Pdf Sinopsi
X

«El Jove Frankenstein»

Degut a la mort del seu avi, el Dr. Frederick Fronkonsteen ha de viatjar a Transilvània Heights per rebre la seva herència, un sinistre castell enmig d´un bosc ple d'homes llops i vampirs. Allà coneixerà als seus nous amics qui l'ajudaran a portar a terme de nou, per primera vegada, el somni del seu avi de retornar la vida als morts. Però ni la seva excèntrica promesa ni els vilatans del poble hi estaran d´acord.

Aquesta adaptació de la pel·lícula “Young Frankenstein”, de Mel Brooks va dedicada a la memòria del genial Gene Wilder, qui ens va deixar l'estiu passat.

Grup de Teatre Musical Termes, Isabel
X

2016 Misteriosos robatoris, els Pdf
X

Asín, Julia Asín, Júlia, Ramos, Joel
X

2016 Oest es l'oest, l' Pdf
X

Canales, Laura Canales, Laura
X

2016 Paranorman World Pdf Sinopsi
X

«Paranorman World»

En un petit poble anomenat Hollow Blithe, a Massachussets, viu una nena que es diu Norman, que es capaç de parlar amb els morts, incloent a la seva difunta àvia i diversos fantasmes del poble. Una vegada a l'any, celebren l'aniversari de la Bruixa; condemnada per seriosos colons, habitants del poble, a la mort!! Tot salvant al poble de la desgracia. Norman no és admirada pel seu do, ni per la seva família, ni pels seus amics (si tingués), però tot farà un gir inesperat, el 300 aniversari de la bruixa és a molt a prop i.......... Shhhhh!!!! NO DESPERTEU A LA BRUIXA!!! (O ja estarà desperta?) ;)

Martínez Donaire, Núria Martínez Donaire, Núria
X

2016 Quan s'acosta l'hivern Pdf Sinopsi
X

«Quan s'acosta l'hivern»

Cinc amigues es reuneixen per recordar la Beth en el segon aniversari de la seva mort. Parlaran sobre l’amistat, la vellesa, la vida, la mort i de com la veuen. 

Parlaran, també, de les seves pors i dels seus secrets. Veurem com cadascuna, ha après, o no, a resoldre o a afrontar les pors quotidianes, que massa vegades, els humans, tendim a deixar aparcades. No hi faltarà el sentit de l’humor.

Campbell, Laura Solé Serra, Lluís
X

2016 Redimonis!! El nen s'ha fet gran
X

Alòs, Albert Alòs, Albert
X

2016 Sireneta, la Pdf Sinopsi
X

«La sireneta»

Al fons dels oceans hi havia un petit palau en el que viva la Reina del Mar amb les seves 5 precioses filles, unes belles sirenes. La més jove, l’Ariel, tenia una preciosa veu. Quan cantava tots els habitants del fons del mar sortien a escoltar-la. A més de cantar l’Ariel somiava amb sortir a la superfície per veure el cel i conèixer el món dels humans.

Un dia és va tropar amb el príncep Eric, del qual es va enamorar a l’instant. Desesperada per no poder tenir-lo al costat, va decidir fer un pacte amb la Malvada Bruixa del Mar, a canvi però va pagar amb la seva veu i l’única manera que tenia de recupera-la era amb un petó d’amor. Com acabarà aquesta historia?, ho sabreu a continuació…

Casanovas Ferreiro, Paula Casanovas Ferreiro, Paula i Solé Font, Clara
X

2016 T'estimo ets perfecte, ja et canviaré Pdf Sinopsi
X

«T’estimo ets perfecte, ja et canviaré»

L'espectacle mostra les interioritats del mon de la parella. És una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendre, d'experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primrea cita, el nuviatge, el matrimoni, l'arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l'amor en la vellesa. És, en definitiva, l'oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals.

Dipietro, Joe i Roberts, Jimmy Casanovas Ferreiro, Paula
X

2015 Anastàsia Pdf Sinopsi
X

«Anastàsia»

La Gran Duquesa Imperial Marie Vodka Moskoskaia, decideix oferir una recompensa a qui pugui trobar la seva néta Anastàsia, única supervivent de la familia reial russa després de la revolució; d'en Rasputín.

En Dimitri i el seu oncle Vladimir, decideixen ajudar la jove òrfena Anya en la recerca del seu passat. Durant el viatge a París, viuran moltes aventures plenes de perills i d'ombres tenebroses.

Termes, Isabel Termes, Isabel
X

2015 Boscos endins Pdf Sinopsi
X

«Boscos endins»

Hi havia una vegada, en un regne llunyà... uns forners que no podien tenir fills. Per aconseguir-ho, hauran de trobar els ingredients màgics que la Bruixa necessita per trencar el sortilegi. Al anar boscos endins, coneixeran molts personatges que els ajudaran en la seva recerca. Però... acabarà bé aquesta història? Podrà tothom fer realitat els seus somnis? Segur que desprès no es penediran dels desitjos que van demanar? «Boscos endins» ens explica que els hi passa als protagonistes dels contes desprès del suposat final feliç.

Grup de Teatre Musical Termes, Isabel
X

2015 Dimonis i Pastorets Pdf
X

Comas Güell, Daniel Font Revilla, Núria
X

         
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
 Total d'obres representades: 1107 - Total de Pdf's: 714